Кинезиология (К-Power®)

logo-scs-key1927020.png

Вашето ДНК не определя съдбата ви!

Умствена и емоционална самопомощ за лица и семейства

К-Power® е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато се чувствате емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свръхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицателните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси на всякакво ниво.

Какво е кинезиология?

Кинезиологията е наука за движението на енергиите в тялото и е най-динамично развиващият се холистично въздействащ метод.

Енергията в тялото протича по определени канали, които се наричат меридиани. Когато енергиите в тялото ни не се движат по нормалния начин се появяват така наречените блокажи в някой или някои от меридианите и се получава дисбаланс на физическо или емоционално ниво, както и в житейски план. Това може да се изрази във физически дискомфорт или в проблеми в отношенията с другите.

Всяко човешко същество е една много богата палитра от дух, емоции и тяло. В днешно време, подвластни на стреса, често губим онази дълбинна връзка със собственото си Аз. Обръщаме повече внимание на материалното и забравяме да усещаме със сърцето си. Присъща ни е изключителна мнителност и аналитичност. По този начин си създаваме блокажи и се получава една небалансирана енергийна картина, където цветовете имат нужда от пренастройка, за да заработи тази енергия ползотворно отново.

Кинезиологията е уникален и работещ метод за постигане на по-голяма осъзнатост, спомага за личностното израстване и по-доброто себепознание. Чрез кинезиологията ние можем да достигнем баланс, да се научим да изпитваме щастие и удовлетвореност и да се научим да реализираме мечтите си.

Кинезиологията разполага с изключително богат инструментариум с повече от 60 техники за постигане на енергиен баланс в тялото, да върнете радостта в живота си и да се научите да управлявате света си, да имате здрав дух в здраво тяло, да изпитвате топли, хармонични и позитивни чувства и емоции и да се свържете с вашия вътрешен свят.

Как работи кинезиологията?

Кинезиологията използва мускулен тест, за да се намерят блокажите в тялото ни във всеки един аспект, да се получи една цялостна картина за движението на нашата енергия и след това да се балансират намерените дисбаланси – повишена или понижена енергия. Кинезиологът показва различните позиции за изолиране на всеки мускул и го тестува с позволението на клиента, отчитайки състоянието на тялото в резултатите на теста. По този начин се получава една схема на каналите на енергията и нейното движение.
По време на тестуване, когато мускулът е стабилен, “силен”, казваме, че е ЗАКЛЮЧЕН и това на езика на кинезиологията означава, че енергията тече балансирано, че в този мускул нямаме дисбаланс.
Ако мускулът е нестабилен, “слаб”, в кинезиологията се нарича ОТКЛЮЧЕН и е показател за небалансирано протичане на енергията. Този мускул ще подлежи на “заключване” чрез различни техники на балансиране.

Интересът ми като К-Power® инструктор е за постигане на високо ниво на благоденствие и жизненост, как това да се поддържа и подобрява посредством повече осъзнатост за специалните нужди на тяхното същество.

К-Power® не диагностицира, предписва или лекува медицински състояния или наименувани болести, нито се опитва да отклонява хората да потърсят съдействие от здравни специалисти, когато те се нуждаят от тях. Инструкторите по К-Power® не работят с болестни състояния. Те балансират енергиите, за да максимизират лечебния потенциал на тялото.

Кога К-Power® кинезиологична сесия е подходяща за вас?

 • изпитвате затруднение за взимане на крайни решения;
 • имате нужда от промяна в личен и/или професионален аспект;
 • нещата все не се случват, както сте ги планирали;
 • искате да направите положителни промени в живота си;
 • искате да създадете семейство, но все не се получава;
 • искате деца, но нещо ви пречи да направите крачката;
 • имате ясни и конкретни цели в личен и/или бизнес план и искате да ги постигнете по-бързо;
 • чувствате се сякаш губите контрол над живота си;
 • изпитвате негативни емоции и чувства и искате да се освободите от тях;
 • търсите промяна в живота си;
 • преминавате през труден етап в живота или работата си;
 • търсите баланс на всички нива;
 • имате какъвто и да е казус за разрешаване;
 • имате цели за реализиране;
 • и много други…

Изключете ума и се доверете на вътрешния си глас! Спрете да мислите и анализирате за момент и се оставете да чувствате! Свържете се и се доверете на вътрешния си глас!

За да уговорите час за сесия може да позвъните на телефон 0877221117 или да използвате контактната форма на сайта.

Цена за една сесия с продължителност 60-90 минути – 60 лв.

Лучия 🙂