SandPlay Art School

70915593_108698397193155_5433869400287477760_o

Пясъчна анимация, рисуване с пясък или пясъчно изкуство е един и същи способ за създаване на красиви произведения на изкуството, до които зрението ви може да се докосне само в мига на създаване. Това изящно изкуство ние във ВЕСЕЛАТА КЪЩА наричаме SandPlay Art. Всяка история, създадена чрез пясъчната анимация, разказва, че животът и времето текат точно пред очите ви.

Рисуване с пясък или пясъчна анимация представлява създаване на поредица от изображения с помощта на пясък и ръцете си. SandPlayArt,  рисуване и игра с пясък е начин, с който може да се изразите, без да използвате думи. Чрез SandPlayArt се изгражда здрава емоционална връзка с вътрешния ви свят и изгражда мост към външния. Помага за справяне със страхове, чудовища и всякакви негативни преживявания, премахва емоционалния товар. Има уникално успокояващо действие, намалява напрежението. Помага за емоционална устойчивост. Подобрява уменията за общуване.

SandPlayArt е метод за развитие на когнитивните функции. Стимулира концентрацията и устойчивостта на вниманието.  Изгражда и подобрява пространствената ориентация. Развива фината моторика, подобрява фините двигателни умения. Развива зрително-моторната координация.

SandPlayArt стимулира сетивата. Създава се сензорно пясъчно преживяване, което надхвърля очакванията.

SandPlayArt развива чувството за естетика и помага да видите красотата в простите неща. Носи удовлетворение и разкрива неподозирани умения и потенциал във всеки един от нас. Вълнува и развива въображението, тъй като рисунките са във вечна трансформация.

Изживейте едно магично пътуване в света на нашите пясъчни приказни творения в SandPlayArt School ВЕСЕЛАТА КЪЩА!

За индивидуална терапевтична сесия с пясък, урок по пясъчна анимация или абонамент за SandPlayArt School, не се колебайте да се свържете с нас на 0877221117.

Подарете това изживяване на близките си като закупите ваучер от нас!

Индивидуална терапевтична сесия или урок със SandPlayArt – 30 лв.

Урок в група – 20 лв.

Абонамент – 80 лв/месец за 5 посещения. (Цените важат за групови занимания)

Продължителност на занятията: 60 мин.

Намерете ни във Facebook SandPlay Art School